Lumea mea
39,00 lei
65,00 lei (-40%)

Lumea mea

Lumea mea
-40%
Preț: 39,00 lei
65,00 lei (-40%)
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 9781722113520
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 320
Format: copertă cartonată
Categoria: Sport

DESCRIERE

Din 2015 până în 2017, Peter Sagan a reușit ceea ce părea imposibil: să câștige consecutiv trei Campionate Mondiale UCI, asigurându-și intrarea în cărțile de istorie ca unul dintre cei mai mari cicliști al tuturor timpurilor.

 

Dar Peter nu doar câștigă. Face spectacol. Fiecare moment petrecut în șa este o ocazie de a-și exprima personalitatea, de la mersul fără mâini pe pantele Muntelui Vetoux, la conferințele de presă cu jurnaliștii care se înghesuie. Peter emană o pasiune pentru sport și o dorință adorabilă de a aduce zâmbete pe fețele fanilor săi.

 

Ce îl motivează pe omul numit Terminatour? Cum abordează un sprint? Care este părerea lui despre ceilalți tipi din pluton? Cu o sinceritate de neclintit și cu umorul caracteristic, cartea Lumea mea ne arată omul care a iluminat lumea ciclismului profesionist.

 

Ciclistul slovac Peter Sagan este câștigătorul a trei titluri de campion mondial la ciclism pe șosea, alăturându-se numelor mari din sport precum Eddy Merckx și Alfredo Binda. A câștigat de asemenea de șase ori tricoul verde în Turul Franței și mai mult de o sută de evenimente din circuitul profesionist, inclusiv Paris-Roubaix în 2018. A fost desemnat ciclistul profesionist al anului în 2016 și a obținut distincția Vélo d’Or în același an. Concurează pentru echipa germană BORA - hansgrohe.

RECENZII

Rating general
5 (2 recenzii)
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Descriere excelentă a sprinturilor finale... dar uneori un limbaj grosolan

Cartea a fost destul de interesantă, iar descrierile curselor au fost grozave. Dar m-am cam plictisit citind repetitivele „Team Peter” și „Why so serious?” Au fost și niște înjurături. Descrierea negocierilor contractuale și a celor spuse au fost destul de respingătoare (paginile 221-222). Am o mare colecție de cărți pentru ciclism și a fost prima dată când am văzut acest tip de limbaj. Cred că acest lucru este degradant pentru un triplu campion mondial. Sigur nu ar vrea ca familia lui să citească aceste pasaje.
5

Tourminator

Am așteptat ediția în limba română încă din 2018, când a fost lansată în UK ediția originală, în engleză. Am citit o mulțime de auto/biografii pentru ciclism, iar acesta este în top! Da, desigur, este concepută cu un scriitor fantomă. Însă, așa cum nu aș vrea să mă uit la un autor sprintând pe Champs Élysées, nu aș vrea să citesc o carte scrisă aiurea doar de un ciclist profesionist! Cel mai important lucru este procesul colaborativ între un scriitor fantomă „bun” care „primește” ciclistul cu care scrie. Și nu doar atât. Obțineți o informație reală despre unele dintre cele mai bune curse câştigate în ultimii ani, toate cu marele umor Sagan.
Created in 0.0631 sec