How to Read a Paper: Basics of Evidence-Based Medicine

How to Read a Paper: Basics of Evidence-Based Medicine
Preț: 166,50 lei
Disponibilitate: la comandă (vezi secțiunea "Despre livrare")
ISBN: 9781118800966
Editura:
Anul publicării: 2014
Ediția: 5
Pagini: 288

DESCRIERE

The best-selling introduction to evidence-based medicine

In a clear and engaging style, How to Read a Paper demystifies evidence-based medicine and explains how to critically appraise published research and also put the findings into practice.

An ideal introduction to evidence-based medicine, How to Read a Paper explains what to look for in different types of papers and how best to evaluate the literature and then implement the findings in an evidence-based, patient-centred way. Helpful checklist summaries of the key points in each chapter provide a useful framework for applying the principles of evidence-based medicine in everyday practice.

This fifth edition has been fully updated with new examples and references to reflect recent developments and current practice. It also includes two new chapters on applying evidence-based medicine with patients and on the common criticisms of evidence-based medicine and responses.

How to Read a Paper is a standard text for medical and nursing schools as well as a friendly guide for everyone wanting to teach or learn the basics of evidence-based medicine.
Author Information

Trisha Greenhalgh OBE, FRCGP, FRCP, Professor of Primary Health Care and Dean for Research Impact, Barts and the London School of Medicine and Dentistry, London, UK

Introducerea Cel mai bun de vânzare - la medicina bazată pe dovezi

Într-un stil clar și angajarea , Cum de a citi o carte demistifica medicina bazata pe dovezi și explică cum să aprecieze critic publicat de cercetare și , de asemenea, pune rezultatele în practică .

O introducere ideală pentru medicina bazata pe dovezi , Cum de a citi o carte explică ce să caute în diferite tipuri de lucrări și modul în care cel mai bine pentru a evalua literatura de specialitate și apoi să pună în aplicare concluziile într-un , pacient-centrat fel bazate pe dovezi . Rezumate lista de verificare de ajutor de punctele-cheie din fiecare capitol oferă un cadru util pentru aplicarea principiilor de medicina bazata pe dovezi în practica de zi cu zi .

Acest lucru a cincea ediție a fost complet actualizat cu noi exemple și referințe pentru a reflecta evoluțiile recente și practica curentă . Aceasta include, de asemenea, două noi capitole cu privire la aplicarea medicina bazata pe dovezi cu pacientii si pe comune criticile de medicina bazata pe dovezi și răspunsuri .

Cum de a citi o carte este un text standard de scoli medicale și de îngrijire medicală , precum și un ghid prietenos pentru toată lumea care doresc să învețe sau să învețe elementele de bază ale medicinei bazate pe dovezi .
autor Informații

Trisha Greenhalgh OBE , FRCGP , FRCP , profesor de asistenta medicala primara si Dean pentru Impact Research , Barts si de la Scoala de Medicina si Medicina Dentara , Londra , Marea Britanie Londra.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Clinical Immunology & Allergy

Created in 0.0649 sec